Site icon Dijital Pazarlama

Online fotoğraf renklendirme uygulaması

Fotoğraf Renkendirme

Fotoğraf renklendirme konusunda hizmet veren 9may.mail.ru, kullanıcıların siyah-beyaz fotoğrafları kolaylıkla renklendirmesini sağlıyor. Kullanıcı odaklı bir internet sitesi olarak hizmet vermekte ve iki dil seçeneği ile birçok kişiye hitap etmekte. Kullanıcılar İngilizce ya da Rusça dil seçeneklerinden herhangi birini seçebiliyor. Fotoğraf renklendirme sitesi olan ve bu konuda kullanıcılara hizmet veren 9may.mail.ru, basit bir ara yüze sahip. Eski fotoğraflarınızı renklendirebilir ve anılarınızı taze tutabilirsiniz.

Siyah-Beyaz fotoğraflarınızı renklendirin

Eski fotoğraflar, siyah-beyaz görünümleriyle ilgi çekse de bu fotoğrafların biraz renklendirilmesi, anıların da hareketlilik kazanmasını sağlayacak. Web site, fotoğraflarını hızlı ve kolay bir şekilde renklendirmek isteyenlere ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Siyah beyaz fotoğrafı renklendirme, web sitesi tarafından sunulan hizmetlerle oldukça kolay.

Teknolojik altyapısı ile fotoğrafların ayrıntılarını ve rengini yükleyen web site, işlemlerin oldukça kolay ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Vision teknolojisinin kullanıldığı siteye giriş yaparak istediğiniz fotoğrafı kısa sürede renklendirebilirsiniz.

Site üzerinde işlem yapmak çok basit. Bunun için ilk önce internet sitesine giriş yapmalısınız. Ardından “fotoğrafını yükle” butonunu seçip istediğiniz fotoğrafı yüklemelisiniz. Bu adımları uygulamanız halinde kısa sürede fotoğrafınız renklendirilmiş olacaktır. Herhangi bir zahmete girmeden siyah-beyaz fotoğrafınızın capcanlı bir görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz.

Kullanıcı dostu ara yüz ile kolay işlem

Eski fotoğrafları renklendirme konusunda profesyonel hizmet sunan 9may.mail.ru, kullanıcı dostu bir ara yüze sahip. Fotoğraf renklendirmek isteyen kişiler, site içerisinde kaybolmadan işlemlerini kısa sürede yapabiliyor. Bunun için ana sayfada yer alan seçenekler üzerinden ilerlemek gerekmekte. Siteye giriş yaptığınızda herhangi bir üyelik istenmediği için işlemlerinizi hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.

Ana sayfada bulunan “Nasıl Çalışır” butonu, sistemin nasıl işlediği konusunda size bilgi verecektir. Bu kısımda yer alan talimatlar aracılığıyla fotoğrafınızı ilgili kısma yükleyebilirsiniz. Belirli adımları uygulamanız sonrasında fotoğrafınız, kısa sürede renklendirilmiş olacaktır. 9may.mail.ru ile siyah-beyaz anılarınızı capcanlı bir hale getirebilir, bu şekilde anılarınızı taze tutabilirsiniz. Kolay işlem yapılabildiği için işlemler sırasında herhangi bir zahmet çekmez, kısa sürede yenilenmiş fotoğraflarınıza sahip olabilirsiniz.

9may.mail.ru’ya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.